25 Haziran 2015 Perşembe

30 - PETER PAN ÖLMELİ

PETER PAN ÖLMELİ


ÖZGÜN ADI: Peter Pan Must Die
           523 Sayfa
 BASKI:  1. Baskı
           2014
 YAYIN EVİ:  Koridor Yayıncılık

Kitap sürükleyici olmasa da konusu ilginçti. Bence dedektif Gurneyin kendi kendine konuşmaları daha fazla olsa daha güzel olacaktı. Bir anda olayı çözdü ve nasıl ne zaman gibi soruları düşündürerek bitti.


Kitabın konusuna gelince: Çok zengin ve kötü bir üne sahip iş adamı annesinin cenazesinde başından vurularak öldürülür. Olayı yaptığı iddiası ile öldürülen iş adamının eşi suçlu bulunarak ceza evine kapatılır.


Jack Hardwick görevden alınmış eski polis ve Dave Gurney emekli

polis. bu ikili olaydaki açık ipuçlarından yola çıkarak olayı çözmeye çalışacaklar. Olayları çözdükçe farklı ve karışık ilişkiler açığa çıkıyor ve sonunda katili buluyorlar. İnterpolün peşinde olduğu ama bir türlü yakalayamadığı gelişim bozukluğu nedeniyle kendisine Peter Pan diyen manyak katil.

Bu adamı bir panayırı yakmadan ve yüzlerce insanı öldürmeden durdurabileceklermi acaba? bu önemli bir soru çünkü zurnanın zırt dediği yer tam da burası.


Olayı çözüyorlar, hem de ne olay. Neyse sonuçta Hardwick kendisini kovan teşkilattan intikamını alıyor hem layı çözüp hem de polislerin delillerle nasıl oynadığını göstererek. İyi okumalar okuyacak olanlara :)))))))))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder