13 Nisan 2014 Pazar

14 - KARANLIĞIN ELLİ TONU - E. L. JAMES

KARANLIĞIN ELLİ TONU
ÖZGÜN ADI:  Fıfty Shades Darker
          634 Sayfa
BASKI:  Eylül 2013
          3. Baskı
YAYIN EVİ:  Pegasus Yayınları
ÇEVİREN:  Sevinç Seyla TEZCAN
Kitap Grinin Elli Tonunun kaldığı yerden devam ediyor. Anna; Christian'ın oynadığı erotik oyunlar canını acıttığı ve buna katlanamayacağına karar verdiği için Christian'ı terketti. Sonra ayrı kalmaya dayanamayıp döndü ama ne dönüş.

 Christian'ın terk etmeye, unutmaya çalıştığı bir çok oyunu bu sefer kendisi oynamak istediğini söyleyip adamı yoldan çıkarıyor. Diğer kitabın sonuna kadar Anna ile Christian yer değiştirecek diye bekliyorum. Olmaz dememek lazım gidişat o yöne doğru ilerliyor.


Bu kitapta Christian'ın eski bir itatkarı ve Anna'nın editörü başlarına bela oluyor. Christian eski partnerini etkisiz hale getiriyor ama editörden henüz haberi yok. 


Bir kitap için bu kadar ipucu yeterli. Gerisini de kitabı okumayanlar alıp okusunlar bi zahmet. Erotik kitap okumam diyorsanız uzak durun sonuçta üçlünün iki kitabını okudum ve pek rahat durduklarını göremedim. Kategorisinin hakkını veriyor sanırım. Bu konuda erotik kitap okuyucuları daha net bir yorumda bulunabilir. Benim gibi ömründe bir serisini okuyup da ahkam kesmek ne kadar doğru olur orası da tartışılır :)))))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder